Főoldal / AlzOn+ Alzheimer-kór kockázatfelmérő vizsgálat

Szeretnénk bemutatni Önnek az AlzOn+ vérvizsgálatot, amely egy úttörő módszer az Alzheimer-kór kockázatának korai felismerésére.

Az AlzOn+ teszt segítségével könnyen és pontosan mérheti a béta-amyloid (Aβ) oligomerizációs szintjét a vérben, ami lehetővé teszi a demencia korai szakaszának azonosítását és kezelését. 

Mi az AlzOn+ vérvizsgálat?
Az AlzOn+ egy forradalmian új vérvizsgálat, amely az Alzheimer-kór korai szakaszainak felismerésére szolgál. A teszt a béta-amyloid (Aβ) oligomerizációs szintjét méri a vérben, amely az Alzheimer-kór kialakulásának egyik fő indikátora. Az oligomerizált Aβ fehérjék felhalmozódása már sok évvel a tünetek megjelenése előtt megkezdődhet.

Az AlzOn+ előnyei:
- Korai felismerés: Az Aβ szint emelkedése korán figyelmeztet a lehetséges Alzheimer-kórra, lehetővé téve a korai beavatkozást.
- Nem invazív: Csak egy kis mennyiségű vérmintára van szükség.
- Pontosság és megbízhatóság: Az AlzOn+ klinikai vizsgálatokkal validált, érzékenysége és specifitása kifejezetten magas.
- Költséghatékony: Olcsóbb, mint a hagyományos diagnosztikai módszerek, például a PET képalkotás vagy a gerincvelői folyadék elemzés.

Hogyan működik az AlzOn+ vérvizsgálat?
1. Vérminta vétel: A beteg vérmintájának levétele egyszerű és gyors.
2. Laboratóriumi elemzés: A vérmintát laboratóriumunkban elemzezzük, és meghatározzuk az Aβ oligomerizációs szintjét.
3. Eredmények értékelése: Az eredmények alapján a beteg kockázati szintjét meghatározzuk, amely segíti a korai diagnózist és kezelési tervet.

Az AlzOn+ teszt eredményei
- Alacsony szint: A vérben lévő Aβ oligomerizációs szintje alacsony, ami alacsony kockázatot jelez. Ajánlott a vizsgálat ismétlése 24-36 hónap múlva vagy kognitív hanyatlás jelei esetén.
- Közepes szint: A vérben lévő Aβ oligomerizációs szintje közepes. Életmódbeli változtatások és rendszeres orvosi ellenőrzés javasolt.
- Magas szint: A vérben lévő Aβ oligomerizációs szintje magas. További vizsgálatok és neurológus szakorvos felügyelete javasolt.

Jelentkezzen be a vizsgálatra!
Az Alzheimer-kór korai felismerése kulcsfontosságú a betegség előrehaladásának lassításában. Ha Ön vagy szerettei az 50 éves kort betöltötték, javasoljuk, hogy jelentkezzenek a vizsgálatra.

Ezek a modern tesztek lehetővé teszik a betegség korai felismerését, ami kritikus jelentőségű a betegek számára, hogy idejében felkészülhessenek és megfelelő intézkedéseket tehessenek. A korai diagnózis ablakot nyit a jövőbeli, jelenleg fejlesztés alatt álló gyógyszerekhez való hozzáférésre is. Amint ezek a modern kezelések elérhetővé válnak a piacon, a betegek azonnal megkezdhetik azok alkalmazását, maximálisra növelve ezzel a terápiák hatékonyságát. Ez a proaktív megközelítés nemcsak a betegség előrehaladásának lassítását célozza, hanem javítja az érintettek életminőségét is, lehetővé téve számukra, hogy hosszabb ideig őrizzék meg kognitív funkcióikat és önállóságukat.

További információkért és időpontfoglalásért vegye fel velünk a kapcsolatot:
- Email: kerdes@neumannlabs.com
- Telefon: +36203508095 

Alzheimer tartalomjegyzék és fogadóoldal