Koronavírus laboratóriumi tesztelés önmintavétellel

MEGNÉZEM

#EasyHPVTest

MEGNÉZEM
 • Otthoni Humán papillomavírus tesztelés

  A rákszűrés (citológia) a rákos eseteknek akár a 30%-át nem fedezi fel. A rákmegelőző műtendő eseteknek pedig közel 50%-át véti el. A Neumann Labs egy forradalmian új méhnyakrák megelőzési módszert fejlesztett ki, amelynek egy otthoni mintavételes HPV teszt az első lépése. Az Easy HPV Test a súlyos rákmegelőző esetek és a rákok 98,5%-át tudja azonosítani - az elvégzett klinikai vizsgálatok szerint. A mintavétel gyors, biztonságos, kényelmes és otthoni környezetben is elvégezhető.

  Kedvezmény: kettőt rendelsz, egyet féláron adunk!

  Fogjatok össze barátnőitekkel, családtagjaitokkal és rendeljetek együtt!  Saját egészséged mellett, gondolj a szeretteidre is, menjetek biztosra, és végezzetek öntesztet, hogy megelőzzétek a méhnyakrákot!

  2 db Easy HPV Test rendelése esetén, a másodikat 50%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg.

  MEGRENDELEM

„NEGATÍV A RÁKSZŰRÉSEM, MÉGIS LEHETEK RÁKOS?”

A hagyományos nőgyógyászati rákszűrés során a nőgyógyász által levett citológiai mintát értékelik, a vizsgálat célja a rákosan elváltozott sejtek felkutatása, illetve a rákmegelőző állapot korai jeleinek felismerése. A vizsgálat ugyanakkor nem terjed ki arra, hogy a minta tulajdonosa hordozza-e a HPV-t, vagy sem. A citológiai vizsgálat gyengéje, hogy az érzékenysége nem túl magas (az invazív rákoknak csak a hetven százalékát szűri ki), ami azt jelenti, hogy az eredmény jelentős százalékban álnegatív is lehet.

Ezt azt jeleni, hogy a méhnyakrákszűrés évtizedek óta bevett rendszere nem nyújt megfelelő biztonságot.

 • „Én? Rákos? Hogyan?” – ezt mind tegyük meg azért, hogy meg se kelljen küzdenünk vele

  Éva huszonnyolc évesen hallotta először ezt a diagnózist. És meglepődött. Akkor és ott nemcsak az élete változott meg, hanem a viszonyrendszere: a testéhez, a családjához, a munkához, a szerelemhez, az egészséghez… és a kommunikációhoz. Most harmincnégy éves, kétszer győzte le a méhnyakrákot, négy éve tünetmentes. Szentesi Éva írása.

  TOVÁBB OLVASOM
 • Ónodi Eszter: Valóban gyors és egyszerű az otthoni HPV-önteszt

  A citológia kiváltható: a Neumann Labs Easy HPV Testjével a nők maguk, otthon is elvégezhetik a HPV-szűrést. A fejlesztő cég kampányának egyik, jól ismert arca Ónodi Eszter színművész, aki többek közt azt is vállalta, megosztja a teszttel kapcsolatos tapasztalatait. 

  TOVÁBB OLVASOM
 • Liptai Claudia: Fontos, hogy egy nő a saját kezébe vegye a sorsát

  Mivel a méhnyakrák halálozási aránya igen magas, és a betegség kialakulása bizonyítottan összefüggésbe hozható a méhnyak környéki HPV-fertőzéssel, fontos, hogy a szűrővizsgálat részét képezze a vírus - mint jelentős kockázati tényező - jelenlétének a kimutatása is. 

  TOVÁBB OLVASOM

Dr. Koiss: Az Easy HPV Test klinikailag is igazolt

HOGY MŰKÖDIK AZ EASY HPV TEST?

EASY HPV TEST - otthon elvégezhető teszt a méhnyakrák megelőzéséért
 • 1. RENDELÉS

  Az Easy HPV Testet megrendelheted webáruházunkon keresztül. A tesztet az online rendelés után diszkrét csomagolásban az ajtódig küldjük.

 • 2. MINTAVÉTEL

  Az otthoni mintavétel elvégzése kifejezetten egyszerű, egy tampon felhelyezéséhez hasonló, így néhány pillanat alatt elvégezhető.

 • 3. VISSZAKÜLDÉS ÉS ELEMZÉS

  A levett mintát leadhatod személyesen, vagy postán is beküldheted laborunkba, ahol a mintát professzionális körülmények között megvizsgáljuk.

 • 4. EREDMÉNY

  Leleted emailben juttatjuk el az általad megadott címre, legkésőbb a minta beérkezésétől számított 28 napon belül. Pozitív eredmény esetén javasolt nőgyógyászhoz fordulni, ahol második lépcsőben, a Neumann Labs biomarker tesztjének elvégzésével szinte 100 százalékos biztonsággal megállapítható a betegség kockázata.

MEGRENDELEM

Így működik az Easy HPV Test

 • FONTOS INFORMÁCIÓK A HPV-RŐL

  A HPV egy mozaikszó, a humán papillomavírus rövidítése, amely egy víruscsalád. Leggyakrabban szexuális úton terjed, és akár hosszú ideig tünetmentes lehet.

  A HPV közel 100 százalékban felelős a méhnyakrákért, 85 százalékban okolható a végbélnyílás körüli rákok megjelenéséért, 12 százalékban pedig a fej-nyaki rákok (pl.: garatrák) kialakulásában szerepel kóroki tényezőként. Ezen kívül okozhat még többek között hüvelyrákot, szeméremtesti rákot, férfiak esetében pedig hímvessző rákot is.

  A férfiak akár 64 százaléka vírushordozó lehet, tünetek és panaszok jelentkezése nélkül, így szexuális együttlét alkalmával könnyen megfertőzhetik partnerüket.

 • FONTOS INFORMÁCIÓK A HPV-RŐL

  Jelenleg több mint 130 HPV-típusról tudunk, amelyeket a szakemberek a kórokozók alapján számokkal jelöltek és 3 – alacsony, közepes/átmeneti, valamint magas – rizikócsoportba soroltak.

  Az összes daganatos megbetegedés mintegy 6 százaléka vezethető vissza HPV-fertőzésre. Jelenlegi ismereteink szerint a több mint 130 vírustípus közül legalább 14-nek szerepe van például a méhnyakrák kialakulásában.

  Kritikus fontosságú a hatékony szűrés, hogy idejében felismerjük a kockázatos vírus jelenlétét és a rákos elváltozások kezdeti stádiumait. A folyamat elején ugyanis egyszerű műtéttel száz százalékban gyógyíthatók a betegek.

 • FONTOS INFORMÁCIÓK A HPV-RŐL

  Magyarországon évente több mint 1200 méhnyakrákos esetet diagnosztizálnak, így Európai Uniós viszonylatban is az 5. legmagasabb a megbetegedések lakosságszámhoz viszonyított aránya. Hazánkban mintegy évi félezer halálesetért felelős a betegség.

  Aki nem jár szűrésre, az legalább egy otthoni HPV tesztet végezzen!

Dr. Ragó: 2030-ra ne legyen méhnyakrákos beteg Magyarországon

MIT JELENT AZ EREDMÉNYEM?

Negatív

A HPV-eredmény lehet negatív, ez azt jelenti, hogy a mintából nem volt kimutatható a méhnyakrák szempontjából magas kockázatú csoportba sorolható, ún. “high risk” HPV-típus. Ebben az esetben elég, ha a vizsgálat eredményéről a legközelebb esedékes nőgyógyászati vizsgálat során tájékoztatod orvosod.

És ne feledd: a HPV nem csak azokat veszélyezteti, akik felelőtlenül váltogatják szexuális partnereiket. Az óvszer csökkenti a fertőzés esélyét, de korántsem nyújt százszázalékos védelmet; harmincon túl pedig még egy negatív citológiai eredmény sem jelenthet teljes megnyugvást. A hatékony HPV-szűrés kritikus fontosságú ahhoz, hogy idejében felismerjük a kockázatos vírus jelenlétét és a rákos elváltozások kezdeti stádiumait. A folyamat elején ugyanis egyszerű műtéttel száz százalékban gyógyíthatók a betegek.

Pozitív

A HPV-önteszt pozitív eredménye a HPV-vírus jelenlétét mutatja. A fertőzés még nem azonos a daganatos betegséggel. 30 éves kor alatt a fertőzés gyakoribb; legveszélyesebb következménye, a rák viszont jóval ritkább.

30 éves kor felett a pozitív eredmény esetén elvégzendő biomarker vizsgálat tudja igazolni a megbetegedés kockázatát.  30 éves kor alatt biomarker teszt nem végezhető, ezért pozitív eredménynél a nőgyógyász által ajánlott egyéb vizsgálat szükséges a kockázatok azonosításához. 

HPV-fertőzés, azaz pozitív teszt esetén kortól függetlenül nőgyógyászati vizsgálat indokolt.

Bármi is az eredmény

A lelet eredményétől függetlenül a HPV-tesztet igény szerint, de legkésőbb három évente ismételd meg, és továbbra is rendszeresen járj nőgyógyászhoz!


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mire jó az Easy HPV Test?

Mi köze van egymáshoz a HPV-nek és a méhnyakráknak?

Mennyibe kerül és hol tudom megvásárolni az Easy HPV Test-et?

Rendszeresen járok nőgyógyászati szűrésre. Nekem is szükségem van a Easy HPV Test-re?

Miben különbözik a Easy HPV Test a nőgyógyászati szűréstől?

Hőérzékeny a levett minta?

Biztonságos-e az Easy HPV Test?

Az online vásárlást követően hány munkanapon belül kapom meg az Easy HPV Test-et?

Mivel foglalkozik a Neumann Diagnostics, és miért éppen ezt a HPV-tesztet válasszam?

Hogyan kell használni a Easy HPV Test-et?

Hova postázzam a levett mintát?

Milyen eredményt kaphatok?

Mi van, ha pozitív az eredményem?

Előfordulhat-e, hogy a mintám értékelhetetlen vagy téves eredmény születik?

Mit kell tudni a biomarkerről, és hol kérhetem ezt a fajta vizsgálatot?

HA KÉRDÉSED VAN, KERESS MINKET!

kerdes@neumannlabs.com

Értékelések

Már a második önmintavételes teszt csomagot rendeltem, az ajánlott ár alatti kedvezményes áron jutottam hozzá a szolgáltatáshoz. A teszt leadását követően közel 24 órán belül megkaptam az eredményt elektronikusan és azt követően néhány órán belül telefonon is kapcsolatba léptek velem. Mindenkinek ajánlani tudom!

Viszonylag gyorsan volt eredmény, pedig dömping volt leadáskor. 2 nap alatt volt eredmény.

Abszolut profi ellatas. Megrendeltem online a vizsgalatot, az emailemre kb azonnal valaszoltak, telefonon is rogton elertem a labort. Mar aznap mehettem is mintavetelre. Negyed orat kellett varnom a vizsgalatra. Mindenki kedves volt, ellattak a szukseges infomaciokkal. Mire hazaertem, jott az email, hogy a laborba ert a mintam es circa 21 oraval a mintavetel utan megvolt az eredemenyem. Nem iagazan ertem a sok negativ velemenyt, en csak ajanlani tudom a labort.

Önmintavételes tesztet rendeltünk, emailekre pár órán belül jött válasz. Tény hogy le vannak terhelve, de nekem a tájékoztatás és a reagálási idő abszolút pozitív csalódás.